GreenerC-banneri

Siivousvälinesarja 100% kierrätetystä muovista

Greener Cleaner® tuo nyt Suomeen uudistetun siivousvälinesarjan, joka on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Greener Cleaner® osallistuu 1 % for the Planet -ohjelmaan lahjoittamalla 1 % myyntituotoista Surfers Against Sewage -järjestölle.

Viime vuosikymmeninä muovista on tullut olennainen osa arkipäiväämme. Pullot, kassit, kupit ja putket ympäröivät elämämme ja täyttävät maapallon. Viimeisen 13 vuoden aikana on tuotettu puolet kaikesta koskaan tuotetusta muovista ja 40 % tuottamastamme muovista päätyy jätteeksi jo tuotantovuonna. Olemme muoviplaneetta, mutta meidän ei tarvitse olla sitä – jos kierrätämme.

Kuinka voimme yksilöinä auttaa vähentämään vahinkoa ympäristölle, mutta silti pitää kotimme siistinä kätevin työvälinein? Ratkaisu on siirtyä GREENER CLEANER® -siivousvälineisiin, jotka on valmistettu kierrätetystä muovista. Yksinkertainen liike planeettamme hyvinvoinnin eteen.

GREENER CLEANER® on innovatiivinen, patentoitu sarja korkealaatuisia kotitalouden siivousvälineitä, jotka ovat ympäristölle ystävällisempiä, koska ne on valmistettu 100 % kierrätetystä raaka-aineesta. Suunnittelu ja tuotemerkin omistus on turvallisissa käsissä Iso-Britanniassa. Tuotteet valmistetaan Kiinassa, mikä osaltaan auttaa löytämään ratkaisuja maailmanlaajuiseen muovihaasteeseen.

GREENER CLEANERin materiaali on erittäin kestävää ja vähintään yhtä hyvää kuin tavanomainen muovi. GREENER CLEANER on kattava kodin siivousvälinesarja kierrätetystä muovista, emmekä tee kompromisseja suorituskyvyn suhteen. Lisäksi tuotteissa on käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten rikkalapioiden pehmeät kumireunukset ja tiskiharjojen erikoisjäykät lisäharjakset kiinnijuuttuneen ruoan irrottamiseen.

GREENER CLEANER® -sarja muuttuu vuoden 2019 aikana kokonaan kierrätetystä muovista valmistetuksi. Aiemmin materiaalina on ollut 60 % muovia ja 40 % puukuitua – 100 % kierrätettyä materiaalia siis sekin. Uudistettua GREENER CLEANER® -sarjaa on saatavilla hyvin varustetuista päivittäis- ja erikoistavarakaupoista kesäkuusta 2019 lähtien. Verkkokauppaan pääsee kotisivujen kautta www.greenerc.fi.

1% for the Planet & Surfers Against Sewage

“Liityimme 1% for the Planetiin, koska suhtaudumme intohimoisesti ympäristömme suojeluun sekä kertakäyttömuovin aiheuttamiin ongelmiin ja sen seurauksiin maailmassa. Koska tuotteemme on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä muovista, vähennämme omaa vaikutustamme samalla, kun palautamme 1% myyntituotoistamme
ympäristövastuun edistämiseen – 1% for the Planet on täydellinen kumppani tähän.” sanoo Sue Miles Greener Cleanerilta.

1% for the Planet -jäsenyyden kautta Greener Cleaner® tukee Surfers Against Sewage (UK) -järjestöä, jonka missiona on torjua muovisaastetta ja suojella meriä, rantoja, aaltoja ja luonnonvaraisia eläimiä. Lue lisää www.sas.org.uk.

”Olemme iloisia voidessamme työskennellä Greener Cleanerin kanssa 1% for the Planet -ohjelman kautta. Heidän tuotteensa ovat fantastisia ja nyt ne myös keräävät elintärkeitä varoja, joiden avulla voimme pitää Ison-Britannian rannikkoympäristön kauniina kaikille.” toteaa Pete Lewis – Varainkeräysjohtaja – Surfers Against Sewage.

Greener Cleaner Press 2019

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.