Meistä

===Ympäristöystävällinen siivous===

Greener Cleaner eco-experts

Greener Cleaner® tekee asiat toisin – perustellusta syystä

Ympäristö ja luonto ovat keskeisessä asemassa ja ohjaavat toimintaa voimakkaasti. Tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja tehokkaista siivousvälineistä, jotka on valmistettu ekologisesti kestävällä tavalla.

Greener Cleaner® -siivoustuotesarja on siis ympäristöystävällinen valinta, joka auttaa suojelemaan maailmaa, jossa me kaikki elämme.

Tuotteet on valmistettu 100% kierrätetystä Eco-Flek -materiaalista, joten käyttäjä voi tuntea olonsa hyväksi tekemällä oman osansa suojellakseen ympäristöä.

 

                                    ===Mikä tekee Greener Cleaneristä ainutlaatuisen?===

green scrubbing brushesGreener Cleaner® panostaa tuotekehityksessään erityisesti tuotteidensa suorituskykyyn unohtamatta kuitenkaan ympäristöä ja käyttäjäänsä.

Harjoissa on kestävät, kovat harjakset, joiden avulla pinttynyt lika ja tahrat lähtevät helposti astioista, lattioilta ja muilta kodin pinnoilta.

Kädensijat on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista ja ne on ergonomisesti muotoiltu, jotta siivous olisi mahdollisimman helppoa ja mukavaa.

Nauti niistä niin usein kuin voit – The Eco Expert Team!

 

 

===Kierrätetty muovi toimii===

recycled plastic squegeeKaikkien Greener Cleaner® -siivoustuotteiden kahvat ja harjakset – metallista teleskooppivartta lukuun ottamatta – on valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista, joka on ympäristöystävällistä ja ekologisesti kestävällä tavalla tuotettua.

Patentoidusta Eco-Flek -komposiitista valmistetut tuotteet suoriutuvat siivoustehtävistä vähintään yhtä hyvin tai jopa paremmin kuin vastaavat, tavalliset siivousvälineet.

Ympäristöystävällisen Greener Cleaner® -siivoustuotesarjan valmistuksessa on huomioitu tuotteiden koko elinkaari, sillä Eco-Flek -komposiitti voidaan myös kierrättää käytön jälkeen muiden kierrätettävien muovien tapaan, mikä vähentää huomattavasti kaatopaikkojen kuormitusta.

Kierrätetystä muovista valmistettu ja käytön jälkeen kierrätettävä – siis kestävä ja kaikille parempi, ympäristöystävällinen tuote!

 

===Erinomainen puhdistusteho===

Kaikki Eco-Flek -harjakset on valmistettu kestävästä ja vahvasta 100% kierrätetystä muovista, joka sopii erityisen hyvin pinttyneen lian ja erilaisten tahrojen poistamiseen niin astioiden kuin kodinkin pinnoilta.

Eco-Flek -lattiaharjojen ja -pölyhuiskujen innovatiiviset, höyhenmäiset harjaspäät pyydystävät pölyn ja lian tehokkaasti.

Kaikki Eco-Flek -harjat kestävät pesun astianpesukoneessa noin vuoden ajan tai 52 pesua

Kaikissa tuotteissa erityisominaisuuksia, jotka takaavat erinomaisen puhdistustuloksen.

 

===Mikä on Greener Cleaner Nature?===

natural cleaning with bamboo

Greener Cleaner® Nature on Eco-Expert Teamin kehittämä uusi, luonnonläheinen siivoustuotesarja.

Tuotteiden kädensijat on valmistettu 100% bambusta, joka on kasvatettu ekologisesti kestävällä tavalla. Bambu on maailman nopeimmin uusiutuva luonnonvara ja se helppo kierrättää.

Laajasta valikoimasta korkealaatuisia bambu- ja muovituotteita löytyy siivousväline jokaiseen tarpeeseen, kaikkialle kotiin.

Nauti siivouksesta Greener Cleaner® -siivoustuotteilla!