GO GREEN

===Miten Greener Cleaner välittää planeetastamme?===

Muovi on edelleen maailman suurin ja laajimmalle levinnyt, ihmisen kehittämä saaste, joka on vahingoittaa planeettamme ekosysteemejä niin maalla kuin merissäkin.

Greener Cleaner® -siivoustuotteet valmistetaan juuri tästä ekosysteemejä kuormittavasta jätemuovista, jotta jätemateriaalia olisi mahdollisimman vähän luonnossa ja sen määrä vähenisi näin myös merissä. Kaiken lisäksi kaikki Greener Cleaner® -siivoustuotteet voidaan kierrättää käytön jälkeen.

Kierrätys on nykyaikana yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla jätteen määrää pystytään vähentämään. ”Pienennä, käytä uudelleen, kierrätä” -jätehierarkia on Greener Cleanerin® toiminnan keskiössä. Jätehierarkian ansiosta hiilijalanjälki pienenee huomattavasti.

 

               ===Faktoja muovista ja valtameristä===


– Meriin päätyy 12,2 miljoonaa tonnia muovijätettä vuosittain

– 80% merissä olevasta roskasta ja jätteestä on peräisin maistaed sources

– Muovipussin hajoamisaika voi olla jopa yli 500 vuotta

– Vain 14% valmistetusta muovista kierrätetään

– Ennusteiden mukaan vuoteen 2050 mennessä merissä voi olla jo yhtä paljon kaloja ja muovia

 

 

===Käsitykset ympäristöystävällisyydestä koetuksella===

On yleinen harhaluulo, että ympäristöystävällinen tuote on aina joko tehottomampi tai kalliimpi.

Asian ei todellakaan tarvitse olla näin.

Ekologisten puhdistus- ja siivoustuotteiden ei tarvitse olla kalliimpia eikä niiden suorituskyvystä tarvitse tinkiä. Ne voivat itse asiassa olla parempiakin kuin mikään muu ei-ekologinen brändi.

Greener Cleanerin® patentoidun Eco-Flek -teknologian ansiosta käyttäjä voi aina nauttia korkealaatuisesta ja suorituskykyisestä siivoustuotteesta samaan hintaan tai jopa halvemmalla kuin ei-ekologisesta kilpailijastaan.

Erona on vain se, että käyttämällä Greener Cleaner® -siivoustuotteita kertakäyttöisten muovien määrä vähenee myös samalla valtamerissämme.

 

                     ===Toimintaa ohjaavat periaatteet===

Greener Cleaner® etsii jatkuvasti uusia tapoja, joilla se voi auttaa tekemään maailmasta ja ympäristöstämme paremman paikan.

Jatkuva uusien ekologisten tuotteiden tuotesuunnittelu ja -kehitys ovat keinoja saavuttaa päämäärä.

Tuotteiden valmistuksessa noudatetaan aina kolmea keskeistä periaatetta:
* Korkealaatuisuus ja suorituskyky
* Kilpailijoita ympäristöystävällisemmät siivoustuotteet
* Kuuntele, ajattele ja innovoi

 

               ===Jokainen Greener Cleaner -tuote tekee hyvää===

Greener Cleaner on nyt 1% for the Planet -yritysverkoston jäsen. Yritysverkosto koostuu ympäri maailmaa toimivista yrityksistä ja muista voittoa tavoittelemattomista organisaatioista, jotka tekevät työtä ympäristön hyväksi.

1% for the Planet -jäsenyyden kautta Greener Cleaner® tukee Surfers Against Sewage (UK) -järjestöä, jonka missiona on torjua muovisaastetta ja suojella meriä, rantoja, aaltoja ja luonnonvaraisia eläimiä.

”Olemme iloisia voidessamme työskennellä Greener Cleanerin kanssa 1% for the Planet -ohjelman kautta. Heidän tuotteensa ovat fantastisia ja nyt ne myös keräävät elintärkeitä varoja, joiden avulla voimme pitää Ison-Britannian rannikkoympäristön kauniina kaikille.” toteaa Pete Lewis – Varainkeräysjohtaja – Surfers Against Sewage.

===Kerro mielipiteesi!===

Täällä voit kertoa mielipiteesi niin tuotteistamme, tuotesuunnittelustamme kuin ajattelutavastamme.

Jos sinulla on ideoita, ehdotuksia tai jopa ympäristöystävällisiä neronleimauksia. Kerro niistä rohkeasti! Haluamme kuulla kaiken.

Tehdään maailmasta parempi paikka meille, tuleville sukupolville ja ihan kaikille!

Seuraa blogiamme

Video: Greener Cleaner -siivousvälinesarjan käyttö

0

Siivousvälinesarja 100% kierrätetystä muovista

0